Lataa Book-a-taxi sovellus

Book a taxi -sovellus on saatavilla IOS ja android puhelimille.

Rekisteröidy

Rekisteröidy

Rekisteröitymällä saat parhaan hyödyn book a taxi -sovelluksesta. 

Syötä sovellukseen ensin nimesi, puhelinnumerosi (+358.... muodossa) ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen saat teksitiviestitse varmennusnumeron, jonka syötettyäsi on sovellus käytettävissä.

Sovelluksen maksuliikenne on täysin suojattu ja maksu turvallista. 

1

Taksin tilaus

Sovellus paikantaa sijaintisi automaattisesti. Voit tarkentaa sijaintiasi kartalta, kirjoittaa osoitteesi itse, valita sen tilaushistoriasta tai omista suosikeistasi. Muista toki että puhelimen paikannus ei aina ole tarkka. WLAN-yhteyden päällä pitäminen parantaa paikannustarkkuutta.

Ilmoittamalla matkasi kohdeosoitteen, sovellus arvioi sinulle taksimatkan hinnan. Huomioithan, että kyseessä on vain hinta-arvio. Jos valitset vaihtoehdon "Maksa taksissa" sinua veloitetaan taksamittarin mukaan. Valitsemalla "Kiinteä hinta" varmistat kiinteän sopimushinnan. Tilauksessa voit halutessasi valita myös autotyypin.

Myös ennakkotilauksen tekeminen on mahdollista.

2

Tilauksen vahvistaminen

Ennen tilauksen lähettämistä saat yhteenvedon tilauksestasi.

Tarkistathan nouto-osoitteen erityisen huolellisesti, jotta auto saapuu oikeaan paikkaan. Tämän jälkeen vahvista tilaus, jolloin se lähetetään välityskeskuksen tilausjärjestelmään.  

3

Tilauksen seuranta

Sovellus näyttää tilauksesi tilan. Kun tilaukseesi on löytynyt vapaa auto, voit seurata auton saapumista kartalla. Sovellus kertoo sinulle myös saapuvan taksin numeron. Voit tarvittaessa lähettää sovelluksen kautta kuljettajalle lisäohjeita noutopaikkaasi liittyen "Viesti kuljettajalle"-kohdasta. 

4

Taksi odottaa sinua

Taksin saapuessa nouto-osoitteeseen, sovellus ilmoittaa sinulle (puhelimen värinällä) taksin saapumisesta. Kuljettaja varmistaa tarvittaessa että tilattu auto on juuri sinua varten, vertaamalla tilausnumeroa sovelluksessa olevaan.

5

Matkan päätyttyä

Matkan päätyttyä saat kuitin matkasta sähköpostiisi. Tehtyjen matkojen kuitit löytyvät myös sovelluksen "Tilaushistoria"-valikon takaa. Huomioi, että kuitit saattavat tulla sähköpostiin ja sovellukseen hieman viiveellä.
Voit arvioida matkaasi tai sovelluksen toimintaa "Palaute"-osiossa. Palautteen voit antaa myös sanallisesti. 

6

Tilauksen peruminen

Voit peruuttaa tilauksen painamalla "Peruuta"-painiketta ennen kuin auto on ehtinyt kuitata sen. Kun auto on kuitannut tilauksen, ei kyytiä valitettavasti enää voi perua.