Maksuliikenteeseen integroitu ajovälitys 

Semel Contact tilausvälitysjärjestelmä

Vuodesta 2005 lähtien on Semel Contact tilausvälitysjärjestelmän ottanut käyttöön yhä useampi taksin tilausvälitysyhtiö tai matkapalveluoperaattori. Semel Contact on luotettava ajovälitysjärjestelmä, jonka avulla voi hallita kokonaisvaltaisesti erilaisten tilausten välittämisestä ajoneuvoille. Järjestelmän avulla ohjaat tehokkaasti palveluliikennettä, sopimus- ja taksiliikennettä sekä yhdistelet tehokkaasti matkoja keskenään.

Contact mahdollistaa kuljetuksessa käytettävän taksan lähettämisen tilauksen mukana taksamittarille, jolloin kuljetuksen hinnoittelun osalta asiakasturvallisuus on 100%. Lisäksi tilauksen mukana mittarille lähetetty pakotettu taksa ja sallitut lisät poistaa virheiden mahdollisuudet esimerkiksi kelakuljetuksissa. 

Contactin ominaisuutena on  myös matkojen taustalaskenta, jolloin kuljetuksia vastaanottavassa autossa ei välttämättä tarvita taksamittaria(esim. kilpailutetut sopimuskuljetukset) vaan ajovälitysjärjestelmä tuottaa tarvittavan aineiston laskutukseen automaattisesti. 

Contact on skaalautuva järjestelmä, joka mahdollistaa käyttöönoton edullisesti myös pienille yhtiöille, valitsemalla vain tarvittavat ominaisuudet käyttötarpeiden mukaisiksi. Järjestelmään voidaan liittää kiinteiden ajoneuvolaitteiden lisäksi myös Android-käyttöjärjestelmällä varustettu tablet tai puhelin. Kytket helposti myös Semel Web-tilauksen sekä Bookataxi tilaussovelluksen samaan kokonaisuuteen.

 

Semel Contact

Ajovälitysjärjestelmä

Web Contact

Ajovälitystä webissä

Taxi Butler

Suurtilaajapääte Taxi Butler

Book a taxi

Puhelinsovellus tilausvälitykseen