MITTARIRAPORTIT HELPOSTI  VUORONETISTÄ

Vuoro.NET palvelu on osa Semel M2 taksamittaripalvelua. Vuoro.NETin avulla voi seurata lähes reaaliaikaisesti taksimittarin keräämiä tietoja, kuten maksutapahtumia ja vuororaportteja. Palvelun avulla yrittäjä voi helposti ja kootusti kerätä raportteja yhdestä tai useammasta autostaan esimerkiksi palkanmaksun perusteita tai kirjanpitoa varten. Palvelussa hallitaan myös lain vaatimia kuljettajan yksilöintitietoja.

Huom! Vuoro.NET BASIC kuuluu Semel M2 taksamittaripalveluun ilman erillistä tilausta

 

Tilaa Vuoro.NET EXTRA tästä

 

 

 

Kirjaudu Vuoro.NET palveluun

Vuoro.NET käyttöohje 

 

Vuoro.NET BASIC

Vuoro.NET BASIC palvelu sisältyy kaikkiin Semel Oy:n M2 taksamittaripalveluihin! Vuoro.NET palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla, ja koska palvelu on internetpohjainen, omalle tietokoneelle ei tarvitse erikseen asentaa ohjelmistoa.

Lue Vuoro.NET palvelun yleiset ehdot tästä

Lue Vuoro.NET tunnistautumisesta täältä

Kokeile demoversiota Vuoro.NET BASIC

Kirjaudu tästä

Käyttäjänimi: demo@vuoro.net
Salasana vuoronet

Ajovuorotietojen haku eri kriteerein ja eri ajanjaksoin

 • Autokohtaisesti (palvelutunnuksella)
 • Kuljettajanumerolla
 • Vuoronumerolla
 • Vuorojen yhteenvetonäkymä

Vapaasti valittava aikaväli

 • Kuluva kuukausi
 • Edellinen kuukausi - Kuluva viikko
 • Edellinen viikko
 • Vuorokohtaiset näkymät
 • Vuororaporttinäkymä
 • Vuoron ajotapahtumaerittely
 • Kuljettajakohtainen erittely

Vuoro.NET EXTRA

Vuoro.NET EXTRA 8,20 euroa/kk alv 0% + Avausmaksu 0 euroa

Vuoro.NET BASIC-ominaisuuksien lisäksi:

 • tiedot ladattavissa excelinä
 • vuororaporttien ja kuittikopioiden tulostus > pdf
 • Vuoronet puhelinsovellus
 • tiedot saatavilla web-servicen kautta (REST)

Vuoro.NET EXTRA-palvelutaso mahdollistaa taksamittaridatan olevan saatavilla ulkoisille toimijoille, esim. vuorotiedot kirjanpitoa varten tilitoimistoille tai kelatapahtumat KELA-maksuliikenteen hoitajille. 
Huom! Katso kohta Vuoro.NET REST rajapinnan käyttöönotto.

Lue Vuoro.NET palvelun yleiset ehdot tästä

Lue Vuoro.NET tunnistautumisesta täältä

Kokeile demoversiota Vuoro.NET EXTRA

Kirjaudu tästä

Käyttäjätunnus: extra@vuoro.net
Salasana: vuoronetextra

Vuoro.NET EXTRA tilataan aina erikseen.

Kun tilaat M2-taksamittaripalvelun, mukaan tulee aina Vuoro.NET BASIC käyttöoikeus. Tähän voit helposti lisätä myös EXTRA palvelun valitsemalla se vuokratilauksen yhteydessä. Jos olet jo vuokrannut M2 mittarin, voit koska tahansa päivittää palvelusi EXTRA palveluun. 

Tilauslomake täytetään autokohtaisesti, eli 1 auto = yksi tilauslomake. Alla olevalla linkillä pääset suoraan tilaamaan.

Vuoro.NET APP puhelinsovellus

Vuoro.NET APP puhelinsovellus sisältyy Vuoro.NET EXTRA palveluun.

Vuoro.NET puhelinsovelluksella olet aina tilanteen tasalla miten liiketoimintasi ja kysyntä kehittyy. Sovelluksella näet helposti taksamittarin keräämät tiedot ja käytössäsi on myös jo menneiden vuorojen hakutoiminta. Tiedot välittyvät näppärästi omaan puhelimeen. 

Jos sinulla on Vuoro.NET EXTRA käytössä, voit ladata ja asentaa sovelluksen puhelimeesi vaikka heti, ja rekisteröityä meidän tunnistautumispalveluumme. 

Lue Vuoro.NET APP puhelinsovelluksen käyttöönotosta tästä.

Vuoro.NET APP on saatavana Android sekä iOS puhelimille.

           

Vuoro.NET REST

REST rajapinnasta
 

Jos haluat että taksamittaritietosi jaetaan kolmannen osapuolen (tilitoimiston tai laskuttajan) kanssa, voit hyödyntää Vuoro.NET REST rajapintapalvelua. Rajapinta mahdollistaa taksamittaritiedon lähettämisen kolmannelle osapuolelle esim. laskutusta ja tilitystä varten.

 

Käyttöönotto
 

Vuoro.NET REST saa käyttöön siten, että tilitoimisto tai kirjanpitoa hoitava yhtiö (kolmas osapuoli) tekee sopimuksen Semel Oy:n kanssa rajapinnan käytöstä ja tietojen noutamisesta. Jotta Semel voi luovuttaa liikennöitsijän taksamittarin keräämiä tietoja kolmannelle osapuolelle, liikennöitsijän on annettava valtakirja kolmannelle osapuolelle tietojen luovuttamista varten.

Valtakirjapohjat löytyvät Semelin kotisivuilta Asiointilomakkeet

Tietojen noutaja (kolmas osapuoli) toimittaa allekirjoitetut valtakirjat Semelille, minkä jälkeen palvelu voidaan aktivoida. Vuoronet rajapintaan liittymiseen tarvittavat tiedot saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen desk@semel.fi otsikolla "Vuoronet REST rajapinta". Lisäksi edellytetään että autoilijalla on käytössään Vuoro.NET EXTRA palvelu. Vuoro.NET EXTRA on autoilijan ja Semelin välinen palvelusopimus.