Vuoro.NET

Vuoro.NET on helppo ja yksinkertainen palvelu ja on tarkoitettu taksiyrittäjille ajosuoritteidensa seuraamiseen kirjanpitoaineiston tueksi.

Vuoro.NET palvelut

Vuoro.NET on palvelu, jossa taksiyrittäjä voi lähes reaaliaikaisesti seurata taksimittarin keräämiä tietoja internetin tai mobiilisovelluksen kautta.

Vuoro.NET BASIC

Vuoro.NET BASIC palvelu sisältyy kaikkiin Semel Oy:n M2 vuokra-paketteihin! Palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla, ja koska palvelu on internetpohjainen, omalle tietokoneelle ei tarvitse erikseen asentaa ohjelmistoa.

Ajovuorotietojen haku eri kriteerein ja eri ajanjaksoin
    •    Kuljettajanumerolla
    •    Vuoronumerolla
    •    Autokohtaisesti (palvelutunnuksella)
Vuorojen yhteenvetonäkymä
    •    Vapaasti valittava aikaväli
    •    Kuluva kuukausi
    •    Edellinen kuukausi - Kuluva viikko
    •    Edellinen viikko
Vuorokohtaiset näkymät
Vuororaporttinäkymä
Vuoron ajotapahtumaerittely
Kuljettajakohtainen erittely

Lue Vuoro.NET palvelun yleiset ehdot tästä

Jos käytät TM6000 mittaria, Vuoro.NET palvelun voi hankkia käyttöönsä täyttämällä tilaus-/sopimuslomakkeen ja lähettämällä sen Semel Oy:lle. Kun tilaus on käsitelty, avataan palvelu autoilija-/yrityskohtaisesti ja lähetetään käyttäjätunnus sekä salasana palvelun sopimuksessa määritellylle käyttäjälle. Täyttämällä huolellisesti tilauslomakkeen jokaisen kohdan varmistat tilauksesi nopean käsittelyn.

Tilaus/sopimus täytetään autokohtaisesti, eli 1 auto = yksi lomake. Alla oleva linkki avaa sähköisen tilauslomakkeen.

Pääset kokeilemaan Vuoro.NET BASIC palvelua käyttämällä alla olevia demotunnuksia:

Käyttäjätunnus: vuoronet
Salasana: vuoronet

Kirjaudu palveluun

Vuoro.NET EXTRA

Vuoro.NET EXTRA 8,20 euroa/kk alv 0% + Avausmaksu 50 euroa alv 0%

Vuoro.NET BASIC-ominaisuuksien lisäksi
    •     tiedot ladattavissa excelinä
    •     tiedot saatavilla web-servicen kautta (REST)
    •     vuororaporttien ja kuittikopioiden tulostus pdf

Lue Vuoro.NET palvelun yleiset ehdot tästä

Vuoro.NET EXTRA tilataan aina erikseen.

Kun tilaat M2-vuokrapakettia, mukaan tulee aina Vuoro.NET BASIC käyttöoikeus. Tähän voit helposti tilata myös EXTRA palvelun valitsemalla se vuokratilauksen yhteydessä. Tällöin ei Vuoro.NET EXTRAn avausmaksua peritä. Jos olet jo vuokrannut M2 mittarin, voit koska tahansa päivittää palvelusi EXTRA palveluun. 

EXTRA-palvelu on saatavilla myös TM6000-mittariin.

Tilaus/sopimus täytetään autokohtaisesti, eli 1 auto = yksi lomake. Alla oleva linkki avaa sähköisen tilauslomakkeen.

Pääset kokeilemaan Vuoro.NET EXTRA palvelua käyttämällä alla olevia demotunnuksia:

Käyttäjätunnus: vuoronetextra
Salasana: vuoronetextra

Kirjaudu palveluun

Vuoro.NET APP

Vuoro.NET APP puhelinsovellus

Vuoro.NET APP puhelinsovellus sisältyy Vuoro.NET EXTRA palveluun.

Palvelu on Semelin kehittämä, tietoverkon välityksellä tarjottava palvelu, jonka avulla käyttäjä voi seurata lähes reaaliaikaisesti taksimittarinsa keräämiä tietoja, kuten esimerkiksi maksutapahtumia, vuororaportteja, paikkatietoja ja/tai muita tietoja. Nämä välitetään Vuoro.NET palveluun langattomasti.

Jos sinulla on Vuoro.NET EXTRA käytössä, voit ladata ja asentaa sovelluksen puhelimeesi ja rekisteröityä meidän tunnistautumispalveluumme. 

Lue Vuoro.NET APP puhelinsovelluksen käyttöönotosta tästä.

Vuoro.NET APP on saatavana Android sekä iOS puhelimille.

Vuoro.Net REST rajapinta

Semel Oy:n tarjoamasta Vuoro.Net järjestelmästä on tullut hyvin suosittu palvelu asiakkaillemme, ja jo alkuvaiheessa tuli toive ulkoisen rajapinnan kehittämisestä.

Käytön lisääntyessä rajapinnan lanseerauksen jälkeen päätimme siirtyä toiseen kehityspolkuun joka takaisi paremman teknisen toteutuksen. Tämä kehitystyö on nyt valmis, ja siinä on huomioitu erityisesti tietoturvapolitiikkaan sekä tietosuojaan liittyviä asioita. Tilitoimistot tai kirjanpitoa hoitavat yhtiöt jotka hoitavat autoilijoiden kirjanpitoa ja palkanmaksua voivat saada tämän palvelun avulla autoilijan taksamittaritiedot käyttöönsä.

Rajapinta on testattu ja seuraava askel on palvelun tuotantokäyttö. Käyttö muuttuu samalla myös maksulliseksi palveluksi. Teknisesti ladattava dataformaatti on täsmälleen sama kun aikaisemmin, ainoastaan tapa miten se haetaan on muuttunut.

Lisäksi edellytetään että autoilijalla on käytössään Vuoro.Net EXTRA palvelu.

Käyttöönotto

Vuoro.Net REST otetaan käyttöön siten, että tilitoimisto tai kirjanpitoa hoitava yhtiö tekee sopimuksen Semel Oy:n kanssa rajapinnan käytöstä. Jotta voimme luovuttaa asiakkaidemme ajovuorotietoja kolmannelle osapuolelle, autoilijan on allekirjoitettava valtakirja tietojen luovuttamista varten. Tämä tapahtuu erillisellä Valtakirjapohjalla johon tulee autoilijan yhteystiedot sekä kyseisten autojen palvelutunnukset. Tilitoimisto tai kirjanpitoa hoitava yhtiö toimittaa allekirjoitetut valtakirjat Semelille.

Nykyisen rajapinnan käyttö loppuu 31.12.2020.

Vuoronet rajapintaan liittymiseen tarvittavat tiedot saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen desk@semel.fi otsikolla Vuoronet REST rajapinta.

Linkin alta voi ladata itselleen valtakirjan