Tapahtumien seuranta ja raportointi 

 

Semel Invoice Processing (IP) ohjelmisto on osa Semel matkanhallintajärjestelmää ja sen web-pohjaisen käyttöliittymän avulla on helppo seurata ajotapahtumia ja niiden sisältöä. Järjestelmä mahdollistaa automaattiset tarkistukset esimerkiksi tapahtumiin kohdistuviin lisämaksuihin tai odotusaikoihin. Helppokäyttöisen ja nykyaikaisen käyttöliittymän avulla käyttäjä voi hallita maksuliikenteen tapahtumia ja hyödyntää raportointia toiminnan kehittämiseen. Järjestelmässä on monipuoliset rajapinnat sekä yksityisen että julkisen sektorin järjestelmiin.

Ajotapahtumat voidaan ohjata automaattisesti esimerkiksi matkanhallintajärjestelmiin. Semel IP tuottaa operaattorille laskutus- ja tilitysaineiston sekä mahdollistaa tietosisällön oikeellisuuden automaattiseurannan ja ennakkotarkastukset sisältöön.

Semel Oy:n toimittamaan maksuliikenneratkaisuun voidaan liittää asiakkaan valinnan mukaan myös laskutusohjelmistot. Erinomainen valinta Procountorin lisäksi voi olla myös Microsoftin tuotteista Dynamics NAV tai BC