Maksuvälineiden ja - tunnisteiden luonti

 

Semel CF ohjelmisto on osa matkanhallintajärjestelmää, jolla hallitaan asiakasprofiileja, matkaoikeuksia, maksutunnisteita ja -kortteja. 

 

 

 

Matkustajan matkaoikeudet perustuvat asiakasprofiilin, jotka määritelevät mm. matkustusmäärät, omavastuut, yksinmatkustusoikeuden, sallitut lisämaksut sekä onko matkustajalla oikeus saattajaan. Matkustajan matkaoikeuksia hallitaan monipuolisesti ja pystytään määrittämään ne yksilöllisesti. Tilaaja hallitse matkaoikeuksia täysin sähköisenä palveluna, web-käyttöliittymän avulla. Käyttöliittymän näkyvyyttä voidaan rajata kunta- ja lakiperustekohtaisesti käyttäjätasolla. Operaattorin välittäjällä on aina reaaliaikainen näkymä matkustajan matkasaldosta.

Matkustaja voi todentaa matkaoikeuden matkustuskortilla, mutta järjestelmä mahdollistaa myös matkustamisen ilman matkustuskorttia, jolloin matkaoikeus varmistetaan välityskeskukselta tilausvaiheessa.
Sähköinen matkaoikeuksien hallintajärjestelmä mahdollistaa sen, että päätökset, muutokset ja päivitykset astuvat voimaan heti ilman matkakorttien toimittamisen viivettä.