M2 Basic

Semel M2 Touch taksamittari varustettuna Semel RX90hn lämpökirjoittimella

M2 Basic

105 € / kuukausi (alv.0%)
Tilaus- ja käsittelymaksu 200 euroa

Semel M2 -taksamittari ja RX90hn -kirjoitin muodostavat yhdessä kassajärjestelmän, jonka avulla yrittäjä voi toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. 

Paketissa toimitettavat tuotteet:

  • Semel M2 Touch -taksamittari (sisältäen MID-taksamittariohjelman)
  • Semel RX90hn -lämpökirjoitin (sisältäen kirjoitinohjelman)

Sertifikaatti MID 2014/32/EU

Palvelun hintaan kuuluu myös:

  • Laitteiden ohjelmistojen ylläpito
  • Vuoro.NET BASIC -palvelu
  • Vaihtolaitepalvelu Semelin jälleenmyyjillä
  • Uudet laitteet 24kk jälkeen, esim auton vaihdon yhteydessä

Lisätietoa Vuoro.NET palvelusta

SEMEL M2 Touch – taksamittarin käyttö on entistäkin helpompaa. Näytöllä olevien ikonien avulla päästään suoraan perustoimintoihin, kuten taksan valintaan, kassalle, vapaalle ja kui­tin tulostuseen. Koska suurimmalla osalla käyttäjistä on edelleen muistissaan TM6000 käyttöliittymä ja sen toiminnat, olemme jättäneet myös numeerisen näppäimistön käyttöön, joka aktivoituu painamalla näyttöä ei ikonin kohdalta. Numeerista näppäimis­töä käytetään tuttuun tapaan syöttämällä numero­koodi erilaisten toimintojen aktivoimiseksi.

Taksamittarin yhteydessä toimitetaan aina RX90hn lämpökirjoitin, joka mahdollistaa nopean tulostamisen sekä samalle näytölle tilausvälitysyhtiön logon vahvistamaan yhtiön brändia. Logo voidaan tulostaa myös asiakkaalle annettavalle kuitille. Semel kokonaisjärjestelmässä, mihin kuuluu ajovälitys, voi kuitteihin tulostaa myös valmiiksi mistä-mihin tieto.

Huom!

Ei sisällä SIM-korttia. Laitteisiin liitettävän SIM-kortin dataliittymän suositeltu miniminopeus on 10 Mbit/s ja vähintään 1 Gt/kk dataa.
Huomioithan, että operaattorin sivuilla ilmoitetut nopeudet eri liittymille ovat teoreettisia maksiminopeuksia, joten 10 Mbit/s suositus on mitoitettu sen mukaan. Liian hidas liittymä (esim: alle 2 Mbit/s) voi vaikuttaa päivitysten toimivuuteen/luotettavuuteen.

Laitetiedot