Vuokrapaketti M2 Basic

Semel M2 Touch taksamittari varustettuna Semel RX90hn lämpökirjoittimella

Semel M2 Basic

105 € / kuukausi (alv.0%)
Avausmaksu 200 euroa

Semel M2 -taksamittari ja RX90hn -kirjoitin muodostavat yhdessä Semel IWL286 -maksupäätteen kanssa luotettavan kassajärjestelmän, jonka avulla yrittäjä voi toimia erilaisissa toimintaympäristöissä. 

Paketissa toimitettavat tuotteet:

  • Semel M2 Touch -taksamittari (sisältäen MID-taksamittariohjelman)
  • Semel RX90hn -lämpökirjoitin (sisältäen kirjoitinohjelman)
  • Vuoro.net basic -palvelu

Uuden SEMEL M2 Touch – taksamittarin käyttö tulee olemaan entistäkin helpompaa. Näytöllä olevien ikonien avulla päästään suoraan perustoimintoihin, kuten taksan valintaan, kassalle, vapaalle ja kui­tin tulostuseen. Koska suurimmalla osalla käyttäjistä on edelleen muistissaan TM6000 käyttöliittymä ja sen toiminnat, olemme jättäneet myös numeerisen näppäimistön käyttöön, joka aktivoituu painamalla näyttöä ei ikonin kohdalta. Numeerista näppäimis­töä käytetään tuttuun tapaan syöttämällä numero­koodi erilaisten toimintojen aktivoimiseksi.

Taksamittarin yhteydessä toimitetaan aina RX90hn lämpökirjoitin, joka mahdollistaa nopean tulostamisen sekä samalle näytölle tilausvälitysyhtiön logon vahvistamaan yhtiön brändia. Logo voidaan tulostaa myös asiakkaalle annettavalle kuitille. Semel kokonaisjärjestelmässä, mihin kuuluu ajovälitys, voi kuitteihin tulostaa myös valmiiksi mistä-mihin tieto.

Huom! Ei sisällä sim-korttia.
Dataliittymän minimivaatimus nopeudelle on 2 Mbit/s ja vähintään 1 Gt/kk dataa.
 

 

Sertifikaatti MID 2014/32/EU

Laitetiedot