05.03.2019

VUORO.NET, autoilijan kirjanpitoa helpottamaan

Vuoro.net on helppo ja käytännöllinen palvelu joka on tarkoitettu taksiyrittäjälle ajosuoritteiden seuraamiseen sekä kirjanpitoaineiston tueksi. Palvelu tilataan täyttämällä tilauslomake, jonka jälkeen tunnukset lähetetään s-postilla palvelun tilaajalle. Palveluun kirjaudutaan tunnuksilla ja koska palvelu on internetpohjainen, ei omalle tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa ohjelmistoa, riittää kun koneella on internetyhteys ja -selain. 

 

Palvelun avulla yrittäjä voi seurata lähes reaaliaikaisesti taksamittarin keräämiä tapahtumia ja käyttämään palvelusta saatavia tietoja ajotulojensa kirjaamiseen kirjanpitoonsa.  Palvelun avulla on myös helppo seurata millaisista kuljetuksista yrityksen tulot koostuvat ja kuinka kustannustehokasta liikennöinti on. Vuoronet-extran avulla autoilija voi ladata mittarilta tulevat tiedot  tiedostoina ja luovuttaa tiedot eteenpäin esimerkiksi tilitioimistolleen kirjanpitoa varten.

Palvelu toimii sekä TM6000- että Semel M2 taksamittareissa. Vuoro.net BASIC palvelu sisältyy kaikkiin Semel Oy:n M2 vuokra-paketteihin veloituksetta, EXTRA-palvelu on maksullinen.

 

Tilaa palvelu suoraan tästä linkistä.