11.01.2019

Tunnistepohjainen lippu- ja matkanhallintajärjestelmä

Tunnistepohjainen lippu- ja matkanhallintajärjestelmä lisää matkustamisen helppoutta ja palveluiden tehokuutta. Semel Reissu mobiilisovellus mahdollistaa helpon matkustamisen ja matkalipun hankinnan mobiilisovelluksen avulla.  Palvelun avulla voi hakea vaihtoehtoisia matkalippuja määrittelemällä haluttu lipuntyyppi(esim. opiskelija).

Palvelu tarjoaa mahdolliset lipputyypit linja-autoa hyödyntäen kyseiselle yhteysvälille. Käyttäjä valitsee näistä haluamansa ja voi ostaa sille sovelluksesta matkalipun. Matkaliput tallennetaan sovellukseen, josta ne on helppo avata matkustusoikeuden todentamista varten. Ostotapahtumasta toimitetaan asiakkaalle maksutosite sähköpostitse.  Palvelussa voi maksaa lipun yleisimmillä credit- ja debit-maksukorteilla: Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro. Asiakas voi halutessaan tallentaa maksukortin tiedot palveluun, jolloin seuraava maksutapahtuma nopeutuu.

Palvelu on käytössä Kotkan ja Lappeenrannan seudulla ja kokemukset käytöstä ovat olleet siinä määrin positiivisia, että palvelua suunnitellaan laajennettavaksi myös muualle Suomeen.

Lisätietoja...klikkaa tästä