18.12.2019

Keski-Suomen Aluetaksi Oy uudistaa taksijärjestelmiään

Keski-Suomen Aluetaksi Oy uudistaa taksijärjestelmiään                                                             18.12.2019

 

Keski-Suomen Aluetaksi Oy uudistaa taksin tilausjärjestelmän. Yhtiön 250 autoa siirtyvät 2020 keväällä käyttämään Semel Oy:n Contact järjestelmää. Tilauskeskuksessa tilaukset käsitellään Contact järjestelmässä ja autoihin tilaukset lähetetään Contact Mobile ohjelmistoon jota käytetään tablet-tietokoneella.

 

Vuonna 2018 voimaan astunut uusi taksiliikenteen laki on tarkoittanut että alalle on syntynyt uusia kilpailuasetelmia. Perinteisillä taksien tilauskeskuksilla on nyt mahdollisuus lähteä laajemmin tarjoamaan henkilöliikenteen palveluita. Keski-Suomen Aluetaksi Oy on lähtenyt hyvissä ajoin valmistautumaan uuteen tilanteeseen ja nyt on vuorossa tilausjärjestelmän uudistaminen.

 

Seppo Tarvainen, Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja kertoo että yhtiön tavoite on luoda asiakkaille paras mahdollinen palvelu henkilöliikenteessä. Tämän mahdollistaa järjestelmät jotka ovat hyvin integroitu jotta tilaus, maksaminen ja kuljetus sujuu saumattomasti. Olemme kartoittaneet useimmat tarjolla olevat vaihtoehdot ja päätyneet Semel Oy:n Contact tilausjärjestelmään. Semel Oy:n kanssa on myös ollut helppo lähteä liikkeelle koska heidän maksujärjestelmät ovat jo vuosia olleet yhtiömme käytössä. 

 

Vuodesta 2005 lähtien on Semel Contact tilausvälitysjärjestelmän ottanut käyttöön yhä useampi taksin tilausvälitysyhtiö tai matkapalveluoperaattori. Semel Contact on luotettava ajovälitysjärjestelmä, jonka avulla voi hallita kokonaisvaltaisesti erilaisten tilausten välittämisestä ajoneuvoille. Contactin avulla on mahdollista ohjata tehokkaasti palveluliikennettä, sopimus- ja taksiliikennettä sekä yhdistellä tehokkaasti matkoja keskenään.

Contact on skaalautuva järjestelmä, joka mahdollista käyttöönoton edullisesti myös pienille automäärille valitsemalla vain tarvittavat ominaisuudet käyttötarpeiden mukaisiksi. Järjestelmään voidaan liittää kiinteiden ajoneuvolaitteiden lisäksi myös esimerkiksi android-käyttöjärjestelmällä varustettu tablet.

 

Semel Oy:n toimitusjohtaja Börje Nummelin on tyytyväinen että pitkäaikainen asiakas Keski-Suomen Aluetaksi Oy on päätynyt laajentamaan yhteistyötä myös taksien tilausjärjestelmän osalta. Olemme investoineet paljon järjestelmien tuotekehitykseen ja meille on erityisen tärkeää että järjestelmämme vastaavat taksiliikenteen tarpeita myös tässä uudessa kilpailutilanteessa. Asiakkaamme kohtaavat koko ajan uusia haasteita ja nyt myös uusia kilpailijoita. Tekniikka kehittyy valtavalla nopeudella ja järjestelmien pitää toimia 24/7 jokaisena vuoden päivänä. 

 

Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen toteaa että yhtiö on alueen suurin toimija ja toiminta perustuu luotettavaan taksipalveluun ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, Yhtiön väreissä on noin  noin 250 autoa Keski-Suomen alueella. Olemme pienillä paikkakunnilla usein ainoa toimija ja ylpeitä siitä että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaita kattavasti toiminta-alueellamme. Olemme myös pitkään toimineet kuntien ja Kelan kanssa monissa vaativissa kuljetustehtävissä. Korkean palvelutason ylläpitäminen on tavoitteenamme ja sitä työtä teemme esimerkiksi kouluttamalla kuljettajia ja kuuntelemalla asiakkaitamme. Tänä päivänä on kuitenkin taksitoiminnassa tekniikan rooli yhä suurempi. Ilman toimivia järjestelmiä ei toimintaa pysty tehokkaasti hoitamaan. Kustannuksia pitää pystyä hillitsemään ja palvelutasoa nostamaan joka on todella vaikea yhtälö. Olemme valinneet kumppaneiksemme parhaat mahdolliset toimijat ja uskomme, että pystymme toimimaan menestyksellisesti nyt ja tulevaisuudessa.

 

Keski-Suomen Aluetaksi Oy on toiminut vuodesta 1993 ja välittää takseja Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisen, Laukaan, Petäjäveden, Saarijärven, Toivakan, Uuraisten, Viitasaaren ja Äänekosken kunnissa. Lisätietoja kotisivuiltamme https://keskisuomenaluetaksi.fi

 

Semel Osakeyhtiö on vuonna 1971 perustettu yritys joka on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavista mobillijärjestelmien toimittajista. Yritys on erikoistunut maksu-, mittaus- ja tiedonkeruujärjestelmiin. Asiakkaat toimivat usein vaativissa olosuhteissa jossa vaaditaan 24/7 toimivia järjestelmiä. Pohjoismaissa yli 7000 taksia luottaa Semel maksujärjestelmiin.

 

Lisätietoja:

Keski-Suomen Aluetaksi Oy, toimitusjohtaja Harri Holttinen puh 010 2055 215 tai sähköposti harri.holttinen (at) keskisuomenaluetaksi.fi

Semel Oy, myyntijohtaja Ari Kääriäinen, puh 020 7429 420 tai sähköposti ari.kaariainen (at) semel.fi