EVpay IoT

EVpay IoT

Mikäli tarvitset latausasemien luotettavan täyden mittakaavan hallintajärjestelmän, ratkaisu on EVpay IoT. Järjestelmä soveltuu kaikkiin älykkäisiin latausasemiin (OCPP). EVpay IoT:n kautta voit valvoa ja hallita latausasemien hintoja, käyttöä ja maksutapahtumia. Järjestelmän kautta saat tilastot ja raportit käytöstä ja voit hoitaa rahaliikenteen helposti ja joustavasti.

Valvontapaneeli

Valvontapaneeli

EVpay IoT yksikkö on helppo asentaa ja se kytkeytyy Internettiin, joko omalla SIM kortilla tai LAN kautta. Valvontapaneelin kautta voit etäohjata ja hallita kaikkia latausasemiasi keskitetysti. Asemien hallinta, seuranta ja laskutus järjestelmän kautta säästää rahaa ja aikaa. EVpay IoT on turvallinen ja luotettava järjestelmä, jonka kaksisuuntainen tiedonsiirto takaa varman ja turvallisen yhteyden.

EVpay app

EVpay app

Voit myös tarjota latauspalveluita ulkopuolisille latausaseman käyttäjille. Rekisteröitymällä sovellukseen yrityksen/yhtiön/yhteisön ulkopuoliset käyttäjät voivat ladata ajoneuvonsa latausasemilla. Latausasemien omistajana määrittelet ulkopuolisten käyttäjien käyttöehdot ja hinnat. Hinnoitteluun voi sisältyä erityisehtoja, jolloin valituille käyttäjille voi antaa alennuksia tai muita etuja, kun he käyttävät ja lataavat latausasemillasi. Toimiva hallintajärjestelmä mahdollistaa joustavan lataushinnoittelun.

Raportointi

Raportointi

“Powered by Semel”.

Semel Oy on erikoistunut maksu-ja mittausjärjestelmiin, mutta myös suurten tietojen keräys-ja raportointijärjestelmiin. Valvontapaneelin kautta tapahtuva seuranta ja raportointi seuraa käyttäjien tapahtumia realiajassa ja voit sen avulla optimoida latausasemien käyttöä ja tuottavuutta.